Privaatsuspooliitika

1.Üldsätted

1.1. Käesolevad tingimused reguleerivad põhimõtteid ja korda mille põhjal Mängud.ee töötleb Kliendi Isikuandmeid, mida ta sisestab veebilehele www.mängud.ee (Veebileht).
1.2. Isikuandmed on teave, mis võimaldab Klienti tuvastada, näiteks eesnimi, perekonnanimi, aadress, e-mail, telefoninumber või postiindeks. Mängud.ee ei kogu Kliendi Isikuandmeid, välja arvatud juhtudel kui ta esitab need andmed ise elektrooniliselt tellimust esitades, uudiskirja tellides või kampaaniatest osa võttes.
1.3. Küpsised on väikesed failid, mis laetakse ajutiselt Kliendi arvuti kõvakettale selleks, et tema arvutit oleks võimalik identifitseerida kui ta külastab järgmisel korral Mängud.ee veebilehte.
1.4. See poliitika, Eesti Vabariigi Isikuandmete kaitse seadus ja teised õigusaktid, millega kehtestatakse Isikuandmete kogumise tingimused, reguleerivad Kliendi Isikuandmete töötlemist.
 
2. Registreerimistingimused


2.1. Mängud.ee’s registreerudes tuleb Kliendil esitada enda kohta täielik, põhjalik ja täpne teave ja kui see teave muutub, tuleb tal ise oma andmeid uuendada.Kui Klient esitab registreerumisel ebatäpseid, valesid või eksitavaid andmeid, on Mängud.ee’l õigus tema registreerumine tühistada ja tema andmed kustutada ja/või piirata pakutavate teenuste kasutamise kättesaadavust.
2.2. Interneti teel teabe edastamine ei ole täiesti ohutu, seega ei saa Mängud.ee garanteerida meie kodulehele saadetavate andmete turvalisust. Klient võtab selliseid andmeid edastades riski enda kanda. Ta vastutab määratud (valitud) parooli konfidentsiaalsena hoidmise eest, sest see tagab sissepääsu Veebilehe teatud lehekülgedele.
2.3. Mängud.ee tunnistab ja austab iga kodulehte külastava inimese õigust privaatsusele. Isikuandmeid (eesnimi, perekonnanimi,sünnikuupäev, aadress, telefoninumber, e-mailiaadress ja muu registreerimisvormis täpsustatud teave) kogutakse ja kasutatakse järgnevatel eesmärkidel:
 
2.3.1. Klienditellimuste töötlemiseks;
2.3.2. Teenuste järelevalve ja/või teiste seotud probleemide lahendamiseks;
2.3.3. Selleks, et teavitada Klienti toodete/teenuste muudatustest ja veebilehe uuendustest, mis võivad pakutavaid teenuseid mõjutada;
 
2.4. Isikuandmeid töödeldakse ohutul viisil, mis kaitseb andmeid ebaseadusliku hävitamise, avaldamise või muude ebaseaduslike tegevuste eest.
2.5. Mängud.ee võib kliendi mitte-isikuandmed, sh Klienditellimustega seotud andmeid kasutada statistilistel eesmärkidel. Statistiliste andmete kogumine ei võimalda Kliendi otsest või kaudset identifitseerimist. Mängud.ee jätab endale õiguse edastada statistilisi andmeid kolmandatele osapooltele.
 
3. Isikuandmete edastamine kolmandatele osapooltele

3.1. Mängud.ee’l on õigus edastada Isikuandmeid kolmandatele osapooltele järgnevatel juhtudel:

3.1.1. eesmärgiga saavutada Osa 3 Punktis 2 nimetatud eesmärke;
3.1.2. Eesti Vabariigi seadustes sätestatud juhtudel;
3.1.3. ettevõtet ja/või selle vara või nende osa müües;
3.1.4. pettuse eest kaitsmise eesmärkidel ja selleks, et vähendada krediidiriski.

 
3.2. Pakikuller.ee ei edasta Kliendi Isikuandmeid ilma tema nõusolekuta.
 
4. Isikuandmete muutmine

4.1. Kliendil on õigus muuta ja uuendada registreerimisvormis esitatud teavet.
4.2 Mängud.ee’l peab olema täielik ja kõige hilisem teave Kliendi kohta selleks, et edukalt ja täpselt tema palveid täita.
 
5. Teabe või nõude edastamine

5.1. Kõik Isikuandmete töötlemisega seotud teated, küsimused ja soovid tuleb saata e-mailile info@mängud.ee.
5.2. Mängud.ee vastab samal kujul kui teade või nõue saadi.
 
6. Isikuandmete Töötlemine

6.1. Klient nõustub, et Isikuandmeid, mille ta sisestab omal vabal tahtel Mängud.ee registreerimisvormi, võib töödelda käesolevatel Tingimustel.
 
7. Õigus saada teavet


7.1. Privaatsuspoliitikat või Kliendi Isikuandmete kasutamist puudutavate küsimuste korral võib Mängud.ee’ga ühendust võtta e-maili vahendusel info@mängud.ee. Pärast päringu saamist edastab Mängud.ee kogu Kliendi kodulehe külastamise ajal tema kohta kogutud teabe.
 
8. Valikuõigus


8.1. Kui Klient esitab tellimuse elektrooniliselt, võib Mängud.ee saata talle tulevikus uudiskirju või pakkumisi. Klient võib igal ajal loobuda sellisest turunduskirjade tellimusest; ometi saadetakse talle nagunii tema uute tellimustega seotud teave ja dokumendid.
 
9. Küpsised ja automaatselt salvestatud teave

9.1. Mängud.ee võib kasutada küpsiseid, mis võimaldavad automaatselt salvestada teavet Kliendikäitumise kohta kui ta Veebilehte sirvib (külastuste arv, otsingu märksõnad, keskmine kodulehelehe sirvimiseks kulunud aeg, külastatud leheküljed, asukoht ja muu ühenduse teave). Klient võib tavaliselt oma brauseri seadistusi muuta, et küpsised blokeerida, kuid kaduda võib võimalus esitada Mängud.ee’le Tellimusi või siseneda kodulehe teatud lehekülgedele. Mängud.ee kasutab küpsiseid ka kodulehe ligipääsetavuse jälgimiseks ja selle sisu ja funktsionaalsuse ning pakutavate teenuste kvaliteedi parandamiseks. Kliendi Isikuandmeid ei kasutata mistahes muudel eesmärkidel ega edastata mistahes kolmandatele osapooltele.
 
10. Lingid teistele veebilehtedele


10.1. Käesolev Privaatsuspoliitika kehtib www.mängud.ee veebilehe pealehe kohta, mille omanikuks on Bestgames OÜ. Pealeht võib sisaldada linke teistele veebilehtedele, mille kohta käesolev Privaatsuspoliitika ei kehti. Enne Veebilehelt lahkumist soovitab Mängud.ee viia end kurssi teiste veebilehtede privaatsuspoliitikaga, mis võivad külastajate Isikuandmeid kasutada.
10.2. Mängud.ee ei vastuta Isikuandmete töötlemise eestkolmandate osapoolte kodulehtede kaudu. Mängud.ee ei vastuta veebilehtede privaatsuspoliitika eestja kolmandate osapoolte tegevuse eest isegi juhtudel kui Klient siseneb nendele kodulehel asuvate linkide kaudu või siseneb nendele veebilehtedele kodulehe kaudu. Mängud.ee soovitab viia end individuaalselt kurssi iga Mängud.ee’le mittekuuluva külastatud kodulehe privaatsustingimustega.
10.3. Veebilehed, mis teevad reklaami Mängud.ee kodulehel võivad kasutada küpsiseid, mida Mängud.ee ei kontrolli. Küpsised (kui neid kasutatakse) saadetakse vaid Mängud.ee koduilehel oleva reklaami lingile klõpsates.
 
11. Teave alaealiste kohta
 
11.1. Mängud.ee soovitab vanematel ja hooldajatel õpetada oma lastele Internetis Isikuandmeid hoolikalt ja vastutustundlikult kasutama. Alaealised ei tohiks jätta oma Isikuandmeid Mängud.ee kodulehele ilma oma vanemate või hooldajate nõusolekuta. Mängud.ee ei kogu ega kasuta alaealiste Isikuandmeid ilma nende vanemate või hooldajate nõusolekuta.
 
12. Määruste parandused
 
12.1. Mängud.ee’l on õigus parandada Privaatsuspoliitika tingimusi täielikult või osaliselt juhul kui sellest on teavitatud veebilehel Mängud.ee ja teises kohtades, kus see on vajalik.
12.2. Kui pärast käesolevate tingimuste parandamist jätkab Klient Mängud.ee teenuste kasutamist, siis loetakse, et ta nõustub käesolevate tingimuste parandustega.
 
13. Lõppsätted
 
13.1. Käesolevale Privaatsuspoliitikale kohaldatakse Eesti Vabariigi õigusakte.
13.2. Kõik vaidlused lahendatakse läbirääkimiste teel. Juhul kui kokkuleppele ei õnnestu jõuda, lahendatakse vaidlused Eesti Vabariigi seadustes kehtestatud korda järgides. Kui juhtum tuleb esitada kohtule, siis esitatakse see Eesti kohtule.